Bestel hier jouw gratis ticket(s):

Begin de kerstdagen met een tijdloos kerstgevoel voor de hele familie. Jong & oud zijn uitgenodigd voor het sfeervolle kerstfeest in de ECI Cultuurfabriek op zondagavond 22 december . Beleef kerst in City Life Church met een speciaal optreden van de Zandprinses.

De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en brengt met haar zandtekeningen verhalen tot leven. Ervaar het kerstverhaal in het zand en laat je verwonderen!


Je bent van harte welkom!

Tijden

18.30 uur & 21.00 uur

Locatie

ECI 13, 6041 MA Roermond

MEEST GESTELDE VRAGEN

Met Kerst vieren we dat Jezus is geboren. Dat is een feest voor iedereen. Wij heten daarom iedereen van harte welkom tijdens het speciale programma: Kerst met de Zandprinses. Kom en ontdek wat de boodschap van Jezus voor jouw leven betekent.

De deuren openen een kwartier vóór aanvang van het event. Als het event dus om 18:30 uur start, openen de deuren om 18:15 uur. Als het event om 21:00 start, openen de deuren om 20:45 uur.

Het event vindt plaats in de popzaal van de ECI Cultuurfabriek. Voor het gebouw staan mensen van ons welkomteam. Ze wijzen je graag de weg naar de zaal.

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de start van het event staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag en begeleiden je uiteraard naar de zaal.

Nee, tijdens het event verblijven de kinderen in de popzaal. Voor ouders met baby’s is er een speciale parentroom waar ze samen met hun kind het event via een scherm kunnen volgen.

Het is niet mogelijk dat je zonder ticket binnenkomt. De tickets worden gecontroleerd bij de entree van de hal.

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar het event komt. Uiteraard kun je hem ook via je smartphone laten zien.

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen: communicatie@clcmiddenlimburg.nl

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN VORIG JAAR!